Sommarhälsningar

Oj så länge sedan jag var in i bloggen och lämnade ett par rader eller bilder. Var in för att ta fram ett recept jag delade med mig av här för ca 8 år sedan och så insåg jag wow det var i december sist jag skrev. Så här är jag nu!

Det har varit händelserikt 2018. Började året med en resa till London med en väninna. Hade det super trevligt på vår weekend. Sen rullade våren på med massa arbete och revision på jobbet. I april tog vi och packade ner familjen i väskorna & begav oss till Florida/Kuba!

Barnen fick träffa sin gammelfarmor och vi fick två veckor härlig semester tillsammans. Kom hem i maj och då var det lite mer arbete och sen dags för midsommarfirande med vänner och planerande av ytterligare en resa som väntade. Denna gång blev det Grekland och Kreta som fick sig ett besök!

Nu är vi åter hemma och det är ca 3.5 veckor kvar av semestern.

Vi har en ny bil också som fick bli en del av familjen i juni. 🙂 Mycket nytt helt enkelt! Får fortsätta njuta av sommaren & allt vad det innebär!

Bjuder på några blandade bilder. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s